Feedback på afstemnings funktion

Hjælp Katoni.dk ved at give feedback og inputs til ny smart funktion 

Hos Katoni.dk vil vi give brugeren en unik shoppingoplevelse. På vores webportal er mulighederne mange og igennem adskillige søgekriterier kan du finde modetøj og sko fra danske og udenlandske webshops.

Derudover vil vi give brugeren mulighed for at få vennernes hjælp. Ligesom når du er på shoppingtur med vennerne og gerne vil have deres mening om de to bluser du har med ind i prøverummet. Hvilken en er pænest?

Derfor har vi oprettet en afstemningsfunktion. Du kan altså gå ind på katoni.dk, markere dine favoritter og så dele de items med dine venner på Facebook eller mail. Herefter kan dine venner stemme på hvilke items de synes er de fedeste. Men da dette er en helt ny funktion, så har vi brug for din hjælp til at gøre oplevelsen helt perfekt!

Vi vil rigtig gerne have dig til at afprøve afstemningsfunktionen på katoni.dk og komme med alle dine tanker om ris og ros til funktionen – og konstruktiv kritik gør bestemt ikke chancen for at vinde mindre.

Du skal altså gå ind på katoni.dk, oprette en afstemning og afprøve delingsfunktionen på Facebook-messenger og ved at dele den på din væg. Vi er interesseret i hele processen – feedback og forbedringer til alle steps.

  1. Fortæl os hvad du synes om funktionen, er det en fed og funktionel mulighed for at få dine venners mening og hjælp til at tage den endelig beslutning om et eventuelt køb, eller er det bare en komplet ligegyldig funktion?
  2. Er det nemt nok at oprette en afstemning?
  3. Kunne du finde på at benytte afstemningsfunktionen igen?
  4. Er der nogle mangler og hvordan kan vi så gøre afstemningen bedre?

Alle som opretter og afprøver vores afstemning har en chance for at vinde.

Hovedpræmien går til det bedste bud på mangler eller forbedringer altså punkt 4.

Mere information om Katoni.dk: 
Facebook: https://www.facebook.com/katoni.dk
Hjemmeside: http://www.katoni.dk

 

Krav: 
  1. 1. Kommenter og like gerne hinandens idéer (der belønnes også for bidrag til andres idéer)
Steen Christensen's picture
Præmie: 
DKK 1.000
Beskrivelse af præmie: 
  • 500,- kr. kontant udbetaling til den bedste idé, og 5 x 100,- fordeles til dem der bidrager til de bedste idéer (ved at kommentere på andres idéer og starte diskussioner, der fremmer idéens potentiale), eller ved tilfældig lodtrækning på de resterende idéer.
Tid tilbage: 

Vinder:

#11  Andreas Bisgaard               

Lodtrækningspræmier:

#13  Anders Hedeby                      

#14  Jesper Deleuran Larsen          

#15  Mads Nielsen  

#20  Nikolaj Theilby       

#22  Michael Lundberg