Ideahunters besøger Aarhus Købmandsskole

Marcus Mejer Jensen's picture

Lækker video om vores aktiviteter ude i Århus.

Ideahunters besøger din skole

Ideahunters.dk tager med jævne mellemrum ud og holder oplæg på diverse uddannelsesinstitutioner. D. 21/04 var vi på besøg hos Aarhus Købmandsskole i Risskov, hvor vi holdt et oplæg omkring konceptet bag Ideahunters.dk samt en igangværende case tilknyttet webshoppen Gag.dk, der forhandler kostumer og udklædningsartikler.

Gag.dk efterspurgte kreative idéer

Gag.dk efterspurgte nye og kreative måder at få flere besøgende på webshoppen samt hvordan Gag.dk kunne ramme målgruppen yderligere og derigennem sikre øget salg op mod Aalborg Karneval, der finder sted d. 23/05. Dette fik eleverne en time i udvalgte grupper til at brainstorme på, hvorefter de skulle uploade deres idé på sitet. De 5 bedste og mest innovative idéer skulle herefter fremlægges af de respektive grupper, hvorefter en vinderidé blev kåret og honoreret.

Dagen endte med en masse gode idéer samt nogle nye, spændende tiltag til Gag.dk.

Giver eleverne mulighed for at arbejde i praksis

Cases som denne giver eleverne en anderledes og udfordrende opgave, hvor man lærer at tænke kreativt og ud af boksen for at komme på den bedst mulige idé. Samtidigt giver det også de elever der har beskæftiget sig med innovation og idégenerering igennem undervisningen, en god mulighed for at få prøvet den lærte teori af i praksis.